Ó az autóm összetört! Már soha sem lesz a régi?

Szeretnéd, ha a Karosszériajavítás-fényezés után úgy vihetnéd haza kedvenc autódat, hogy arról senki ne mondhassa meg, hogy valaha is sérült volt?

Autófényezés… mit is jelent ez a szó?

Sokan arra gondolnak, hogy az autójukat polírozzák, kifényesítik. Valójában az autófényezés nem más, mint az autófestés szakmai elnevezése:

A legtöbb autófényezési sérülés – a gépkocsi parkolása közben, vagy egy baleset részvevőjeként keletkezik. Míg Te a bevásárlásaidat intézed, egy másik „boldog vásárló” bevásárló kocsiját végig futtatja járműved oldalán, behorpasztja ajtaját, összekarcolja vészhárítóját.

Esetleg egy figyelmetlenség következtében baleset részese lettél és most egy nagy dilemma előtt állsz. Hová vigyem az autómat javíttatni, hogy kevés ideig kelljen nélkülöznöm és megfizethető áron, jó minőségű munkát végezzenek rajta, eladáskor keveset veszítsen az árából?

Autófényező szervizünkben – Debrecenben – megoldást nyújtunk a sérült, vagy karambol során cserélt karosszéria elemek, lökhárítók, spoilerek, visszapillantó tükrök fényezésére.

Egy koccanásos baleset eredményeként le kellett cserélnem az autó első sárvédőjét és első lökhárítóját. Az új elemeket elvittem egy debreceni autófényező műhelybe, de a „szakemberek” nagyon nem találták el az autó eredeti színét, de még csak közel sem voltak hozzá. Az interneten kerestem más autófényező céget és így találtam rá a Hétvezér Karosszéria Javító Centrumra. Azt gondoltam, hogy ha ilyen magabiztosan merik vállalni, hogy ki tudják keverni az eredeti színt, akkor biztos értik a dolgukat. Nem csalódtam bennük. Egyáltalán nem lehet észrevenni, hogy az autó két karosszéria eleme utólag lett fényezve. Teljesen megegyezik az eredeti színnel.
“Csiga” Debrecen

A Hétvezér Karosszéria Javító és Autófényező Centrumban autód értékének és igényednek megfelelő minőségű autófényezésből választhatsz.

Fiatal autókra gyárival megegyező minőséget megfizethető áron, vagy kicsit korosabb járműveknek olcsóbb, de szakszerű javítást garanciával.

'A' kategóriás autófényezés

Új, vagy fiatalabb autók részére.

'B' kategóriás autófényezés

Az autó értékéhez igazodó árakon.