Szerzői Jogok

„Nagyon örülünk, hogy weboldalaink tartalma másokat is megihlet. Azonban a tartalom átvétele, másolása jogkövetkezményeket von maga után. Ha ilyesmin töri a fejét, kérjük, ezzel mindenképpen ismerkedjen meg:

A jelen weboldalon – tekintve minden aloldalát, és hozzá tartozó webes felületet – szereplő tartalom: szövegek, képek, videók a Hétvezér Autószerviz Kft. kizárólagos tulajdonát képezik. Másolásuk nem engedélyezett. Amennyiben Ön mégis alkalmasnak érzi a jelen tartalmat megjelentetni valahol, akkor azt csak a tulajdonos írásos hozzájárulásával, és a hivatkozás pontos megjelenítésével teheti meg. A hivatkozásnak tartalmaznia kell a weboldal linkjét, valamint a szöveges megjelölést, mely egyértelműsíti, hogy „tartalom a Hétvezér Autószerviz tulajdona, és kifejezett hozzájárulásával jelent meg.”

Amennyiben Ön mégis a fentiektől eltérő módon veszi át az oldal tartalmát, vagy annak bármely elemét, úgy a Hétvezér Autószerviz Kft. jogait sérti. Ez esetben cégünk jogosult Önnel szemben jogdíjat érvényesíteni. A jogdíj mértéke – függetlenül az átvett tartalom mennyiségétől – napi 30.000.- Forint + áfa.

Köszönjük, hogy Ön is tiszteli a szellemi termékeinket, és nem él vissza vele!”