Nagyon örülök, hogy Te is egy felelős autótulajdonos vagy!

A kuponodnak meg kellett érkeznie az e-mail címedre, kérlek ellenőrizd le, és ha mégsem találnád a bejövő mappában, nézz be a levélszemét mappába is, hátha oda rejtette a leveleződ.

Időpontot a kuponkódoddal telefonon a +3652 555 455 tudsz hétköznap 8 és 17 óra között.

De várj még!

Szeretném a figyelmedbe ajánlani azt a lehetőséget, hogy megspórolj magadnak egy plusz kört, és egy kalap alatt az átvizsgálást is megcsináljuk, azaz leellenőrizzük az autód műszaki állapotát!

A csapadékos, hideg idő elmúlásával fokozottan oda kell figyelned arra, hogy 100%-osan üzembiztos legyen az autód.

Ezt a legkönnyebben úgy tudod biztosítani, ha választasz a 3 féle átvizsgálási csomagunk közül, és egyetlen délelőtt, vagy délután alatt elintézed egyben a teljes ellenőrzést: alváztól, a futóműveken és a folyadékokon át egészen a fékekig!

Így Te és a családod is biztonságosan közlekedhettek télen is!

Miért érdemes egyszerre megcsináltatnod a két ellenőrzést?

Talán már sajnos Te is megtapasztaltad, hogy az autód javítási költségei horribilis összegekre rúghatnak, ha nincs rendszeresen karbantartva, átvizsgálva. A legtöbben csupán a műszaki vizsga előtt rohannak el egy szervizbe, hogy „gyorsan a fékeket nézzék meg és a rozsdafoltokat mázolják le a szakik, hogy átmenjen a teszten..”

… pedig ez sajnos nem játék. Könnyen találhatod magad olyan helyzetben, hogy az út szélén állva várod a sárga angyalt, mert megállt a technika.. vagy rosszabb esetben akár balesetet is szenvedhetsz egy műszaki meghibásodás miatt.

Évente legalább egy alkalommal gurulj el a szervizbe, hogy egy szakember alaposan átnézze az autódat. Megvizsgálja a fékeket, a lengéscsillapítókat, az akkumulátor és a hosszbordás szíj állapotát, a folyadékszinteket.

Ezt az átvizsgálást személygépkocsidra, nálunk most közel fél áron teheted, amihez GRÁTISZ az alvázvédelmi átvizsgálás!

Azért adunk most ekkora kedvezményt, mert így egy beállással az egész autót át tudjuk nézni, az alváztól a műszeres mérésekig!

A csomag tartalma:

A Hétvezér Autószervizben nyílt lapokkal játszunk. Az átvizsgálás elvégzése után a feltárt hibákat megmutatjuk Neked, így magad is láthatod, hogy valóban alaposan leellenőrizzük a kocsid állapotát.

Mikor gyere azonnal hozzánk?
  • ha a futóműből, enyhe vagy erősebb kopogó hang hallatszik, főleg gödrösebb úton
  • fékezéskor súrlódás, csikorgás vehető észre
  • gyorsításkor, hangosabb motorhangot hallasz
  • a gumik kopása egyenetlen, zúgó, morgó hangot adnak az abroncsok
  • megnövekedett az üzemanyag fogyasztás
  • egyenetlen úton a karosszéria sokáig rugózik, kényelmetlen az utazás
Mit kockáztatsz, ha kihagyod ezt az átnézést?
  • Továbbra is bizonytalanságban kell autóznod, vajon célba érsz-e még vele, vagy otthagy az út szélén?
  • Retteghetsz, hogy mikor keletkezik egy nagyobb összeget felemésztő meghibásodás autódban. Egy ilyen váratlan kiadás nehéz helyzetbe tudja hozni az embert…

Ne feledd! Egyedi ajánlatunkat kihasználva felkészülhetsz a váratlan helyzetekre és megtudhatod, mire számíthatsz az autód kapcsán!

*Ui. a fékmérés, két kerék meghajtású szgk.-ra vehető igénybe. Ajánlatunk visszavonásig érvényes.