’B’ kategóriás autófényezés…

… amikor egy autó értékénél a gazdaságosságot is figyelembe kell venni úgy, hogy az lehetőleg ne menjen a minőség rovására.

Az autófényezési árak több esetben indokolttá tehetik egy jó, de nem gyári minőségű javítás választását. Mivel a gyári minőségű fényezőanyagok árai elég költségesek. Egy kisebb értékű, idősebb autót nem érdemes vele magas költségen javítani. Viszont erre is kell megoldást keresni, hiszen ezek az autók is komoly értéket képviselnek jelenlegi tulajdonosuknak.

A ’B’ kategóriás autófényezés erre szolgál megoldásként!

Egy “sikeres” találkozás egy vonóhoroggal nem tett jót a féltett Focus-om első lökhárítójának. A neten akadtam rá a Hétvezér Autószervizre. Már a honlap is meggyőző volt számomra, majd több szakmabeli is megerősítette, hogy profi munkát végeznek, így felkerestem Őket. Ritkán találkozik az ember ennyire kedves és ügyél központú szervizzel. Sándor felmérte a sérülést, kaptam árajánlatot és nagyfokú rugalmasságot és türelmet az időpont egyeztetésben. Ezt külön köszönöm! Szeretném kiemelni, hogy az ár a fizetéskor sem változott! A munka kifejezetten gyönyörű, hibátlan lett!Kedves Sándor és Attila, a jövőben is Hozzátok fordulok!
Barna Róbert

Megfizethető áron kínálunk olyan autófényezést, ami az autó értékéhez megfelelő minőséget jelent. Itt lehetnek minimális színeltérések a javított résznél, hiszen egy idősebb, nap által sokat fakított fényezéshez nem egyszerű hozzá igazítani az új festék színét. Természetesen ez is megoldható, de ez mind növeli a javítás költségét.

Lehetnek a fényezett részen olyan apróbb, hullámok, fénytörések, amik az autód többi részén most is ott vannak, csak eddig nem figyelted.(érdemes most feltérképezned autódat és meg fogsz lepődni).

Amennyiben a sérülés helyzete lehetővé teszi, szóba jöhet esetlegesen rész fényezés „ködölés” az alsóbb függőleges részeken, lökhárítókon. Ezek a javítások is szépek, de tartósságuk kevesebb lehet, mint a teljes elemes fényezés esetén. Igaz itt elsősorban a költségek csökkentése és az állagmegóvás- ne lépjen fel korrózió- a cél.

A fenti leírás lehet picit ijesztőnek hat, de hidd el a végeredmény koránt sem mondható rossznak. Az autó tulajdonosok többsége nem is tudja, mit kellene néznie az autóján, hogy észrevegye ezeket a dolgokat, amelyek többsége általában mind megtalálható egy idősebb használt autón.

Amiért mindezt leírtuk, hogy korrekt tájékoztatást kapj. Ne akarj egy kb. 70% árért 100%-os munkát kapni, legyen elég a 85%..Ezt tudja a „B”kategóriás javítás. Minden esetben előre tájékoztatunk, miért mit várhatsz el, így a döntés a tiéd, mit szeretnél megfizetni.

Fontos!

Nagyon idős vagy erősen korrodált autók javítását, illetve „csak eladásra megy” minőségű javítást nem vállalunk! Csak tisztességesen elvégezhető, senkit be nem csapó javításokat kérhetsz nálunk!

Árajánlat kérése:

Keresd meg szervizünket személyesen (autóddal), hogy a legoptimálisabb árajánlatot adhassuk neked. Karosszériajavításra és autófényezésre telefonon és e-mailben nem tudunk adni még megközelítőleges árat sem (orvosi vizsgálat nélkül sem javasolnak gyógyszert). Köszönjük megértésedet.