Töltsd le különleges útmutatónkat a bombabiztos kárrendezéshez…

5 apróság, amin elcsúszhat a biztosítási kifizetés

Amikor megtörténik a baj, azaz balesetet szenvedsz a kocsiddal, akkor nagyon észnél kell lenned. Egészen apró kis dolgokba tud belekapaszkodni a biztosító, hogy miért nem fizeti ki a teljes összeget, vagy miért utal sokára…

Így nem csak a kocsidat kell nélkülöznöd, de még a pénzed is hónapokig benne állhat egy apró koccanás okozta javításban is!

Alaptételek a kárrendezésről:

  • a biztosítónak nem érdeke, hogy a kárrendezés gyorsan és teljeskörűen megtörténjen, hiszen ha mindig így járna el csődbe menne!
  • ha gyorsan szeretnéd a pénzt látni, akkor el kell kerülnöd a tipikus buktatókat, amin a biztosító megpróbálja húzni az időt!

Összegyűjtöttük a leggyakoribb 5 dolgot, amit általában elrontanak az autósok a helyszínen, és utána már nagyon nehezen korrigálható, vagy bizonyítható. Ezekbe köt bele a biztosító, aki így könnyen kibújhat a fizetési kötelezettsége alól… Te pedig egy leszel a sok ki nem fizetett károsult közül!

Előzd meg ezt a kellemetlen helyzetet azzal, hogy tudod melyek ezek a sarkalatos részletek!

Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amiből ezt megtudhatod!

Olvasd el, nyomtasd ki és tedd be a kocsiba, hogy amikor helyzet van kéznél legyen!

Legyél felkészült, és intézd a biztosítóval a kárrendezést:

  • gyorsan,
  • szakszerűen,
  • fájdalommentesen, és
  • úgy, hogy a saját javadra tudd fordítani a helyzetet!
A karosszéria javítás és biztosítói ügyintézés átmenetileg szünetel, de a többi szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésedre!
Egy esetleges sérülésnél vajon úgy áll-e helyt a biztosítód, ahogyan azt elvárod, vagy csak keresi a kifogásokat?

Sajnos a legtöbbször saját hibánkon kívül is részesei lehetünk egy koccanásnak, bármennyire is figyelünk. A legbosszantóbb, hogy nem elég nélkülözni az autót a javítás idejére, de sokszor még a biztosítók sem akarják megtéríteni valós kárunkat. Néha egész pici dolgok miatt, hetekig, hónapokig is húzódhat a kár kifizetése.

Nyugodtan hátradőlhetsz, mert a biztosítási kárrendezést is elintézzük helyetted!

Kíméld meg magad attól a stressztől, amivel egy karambolos autó javítása és biztosítói kárügyintézése jár!

Egyszerűen gurulj be hozzánk és bízd ránk az egészet, mi tudjuk: mi a teendőnk!

Karosszériajavító centrumunkban ez mindennapi rutinnak számít, éppen ezért vállaljuk a teljes körű biztosítási kárügyintézést minden autótípusra, bármelyik biztosítóval kapcsolatban. Helyben végezzük gyári méretek alapján húzató padon a karosszéria munkát, autófényezést, futómű műszeres állítást, klímatöltést-javítást. Több biztosító társaság szerződött javítópartnere vagyunk.

Az Allianz Biztosító javító kárszakértői vagyunk, ami azt jelenti, hogy a nálunk javítandó gépkocsid szemlézését és pótszemléjét telephelyünkön saját hatáskörben végezzük el.

Szervizünkben nem csak bejelentheted az Allianz-os káreseményt, de gyors szemlézésre és ezáltal rövidebb javítási időre is számíthatsz ez esetben.

Amennyiben az Allianz Hungária Biztosító Magyarországi ügyfele okoz neked kárt, vagy Allianz Casco biztosítással rendelkezel, hozd be a Hétvezér Autószervizbe sérült karambolos autódat.
FONTOS!

Csak a nálunk történő javítások biztosítási ügyintézését és Allianz Biztosítói szemlézését végezzük el!

NE FELEDD!

A legtöbb biztosító társasággal kapcsolatban állunk, ezért vállaljuk a nálunk javítandó gépkocsid teljes körű biztosítási ügyintézését.
Fáradj be a Hétvezér Autószerviz Debrecenben és bízd ránk mindezt!

  • Biztosítjuk a szükséges gyári, vagy a legjobb minőségű után gyártott alkatrészeket igényének megfelelően.
  • Karosszériajavítás után elszámolunk a biztosító társaságokkal, így nem kell kifizetned a sokszor több százezer forintos javítási díjat. Nincs idegeskedés, nincs sorban állás és nincsen várakozás.
  • Miközben az autódat kulcsrakészen, gyönyörűen helyrehozva veheted át néhány napon belül!

Szervizünk a fiatalabb, sérült, karambolos autók gyári minőségű karosszériajavítására és festésére specializálódott, ami azt jelenti, hogy „drágák vagyunk” az öreg, rozsdás és lyukas autók javításához. Köszönjük megértésedet!

Végigkarcoltam az autómat egy alacsony betontömb mentén és az autóm jobb oldalának teljes hossza sérült.Elkeseredetten kerestem fel a Hétvezér Autószervizt, mert a biztosítómban sem bíztam, így féltem a jelentős költségektől. A szerviz azonban néhány nap alatt mindent elrendezett: az autómat úgy kaptam vissza tisztán és javítva, mintha új lenne és közben a szerviz még a biztosítóval is „megvívta helyettem a harcot!”. Nagyon örülök és én is elmondhatom, hogy még budapesti létemre is a debreceni Hétvezér Autószerviz lett a Kedvencszervizem
Farkas Erika

Ha további kérdéseid adódnak a javítás kapcsán:

„Megszűnhet-e a karosszéria garanciája, ha nem márkaszervizben javíttatom autómat?”

Az autógyár által biztosított átrozsdásodási garancia a sérült részre akkor is megszűnik, ha a karosszériajavítás a márkaszerviz által lett elvégezve, de csak a sérült felületre. Az autógyárak kizárólag a saját gyári rendszerükre vállalják az átrozsdásodási garanciát.

Az átrozsdásodási garanciát javítási garancia váltja fel a sérült elemen, amit az a szerviz ad, aki javította. Ez jogszabály szerint általában 1 év.

„Milyen egyedi szabályok vonatkoznak a hiteles, lízingelt, karambolos autók ügyintézéséhez – biztosítói kárrendezéséhez?”

Amennyiben összetört autódon hitel van – legyen az magán vagy céges autó – a finanszírozó bankkal a szükséges tennivalókat elintézzük helyetted, a megbízásod alapján. Neked nem lesz más dolgod, mint újra élvezni az autózás nyújtotta örömöket, kényelmet.

Márkafüggetlen Karosszéria szervizként rugalmasabban tudjuk intézni a nagyon sérült, esetleg totálkár gyanús autód javítását is. Sok esetben nálunk – egyezségi kárrendezés alapján – még javítható lehet a gépkocsid, így nem szűnik meg a hitelszerződésed.

Sokszor tapasztaltuk, hogy rugalmatlan javítási ügyintézés miatt nem maradt autója az ügyfélnek. Sajnos a meglévő hiteltartozást ilyenkor is rendezni kell a hitelintézettel. Erre mondják azt se pénz se posztó. Előzd meg a bajt, fordulj hozzánk bizalommal!