A karosszéria javítás és biztosítói ügyintézés átmenetileg szünetel, de a többi szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésedre!

Kukkants be a karosszériajavítás kulisszatitkaiba: avagy, mi vár az autódra az egyes karosszériaelemek javításakor?!

Amikor a javítás leszázalékolja az autódat?

Ha nem a gyári előírások szerint végeznénk a karosszériajavítást, akkor jó eséllyel előfordulhatna, hogy az autód értékesítésekor a vevőd a karosszériára hivatkozva a „gatyát is lealkudná” rólad. Épp ezért, a Hétvezér Autószerviz csak kiváló minőségben és a gyári előírások szerint nyúl az autódhoz.

Professzionális karosszéria javítás gyári méretek alapján

A mérőműszerekkel ellátott húzató paddal a gyár által előírt méreteket állítjuk vissza. Így biztos lehetsz abban, hogy az autódnak újra a régi megszokott, biztonságos úttartása lesz.

Egy “sikeres” találkozás egy vonóhoroggal nem tett jót a féltett Focus-om első lökhárítójának. A neten akadtam rá a Hétvezér Autószervizre. Már a honlap is meggyőző volt számomra, majd több szakmabeli is megerősítette, hogy profi munkát végeznek, így felkerestem Őket. Ritkán találkozik az ember ennyire kedves és ügyél központú szervizzel. Sándor felmérte a sérülést, kaptam árajánlatot és nagyfokú rugalmasságot és türelmet az időpont egyeztetésben. Ezt külön köszönöm! Szeretném kiemelni, hogy az ár a fizetéskor sem változott! A munka kifejezetten gyönyörű, hibátlan lett!Kedves Sándor és Attila, a jövőben is Hozzátok fordulok!
Barna Róbert

A szívedet ért törést ugyan nem tudjuk helyrehozni, de az autódon nem fog meglátszani, hogy karambolozott! Bízd karosszériaszervizünkre Debrecenben a gépkocsidat és a minőség meg fogja hálálni Neked a jó választást! Szervizünk a fiatalabb, sérült, karambolos autók gyári minőségű karosszériajavítására és festésére specializálódott, ami azt jelenti, hogy „drágák vagyunk” az öreg, rozsdás és lyukas autók javításához. Köszönjük megértésedet!

Több millió szín található az autófényezésben. Csak a legegyszerűbb színből, a fehérből is több ezer árnyalat létezik Az idő múlásával, ahogy öregszik autód egyre több napsugárzás, savas eső és más festéket öregítő károsodás éri. A festékkeverést számítógépes színkeveréssel végezzük, legyen az akril, metál, vagy gyöngyház hatású effekt szín. Fiatalabb autók gyári fényezéséhez képest, nem lesznek színeltérések, így autódon a javítás észrevétlen marad, senki sem fogja aggódva feltenni a kérdést: „Jaj, mi történt az autóddal?”

Autófényezés hő kamrás fényezőfülkében

Ennek a technológiának és a felhasznált –gyári minőségű – festéknek köszönhetően a festés befejezése után pár órával már elvihető az autód. A fényezőfülkében zárt rendszerben környezetkímélő módon, vizes bázisú autófestékkel dolgozunk. Fontosnak tartjuk ugyanis, hogy óvjuk környezetünket és dolgozóink egészségét.