Fiatal autódat a gyárilag fényezett részhez viszonyítva, eredeti árnyalatba, -a fényezési technológia betartása mellett,- színeltérés nélkül* kapod vissza.

A sikeres, nagyszerű autófényezés és a tartós, szemet gyönyörködtető festés kulcsa:

  • kiváló karosszéria munka
  • megfelelő előkészítés,
  • türelem
  • a javítási technológiák betartása
  • kiváló fényezőanyagok

’A’ kategóriás autófényezésnél a legnagyobb hangsúlyt a kiváló minőségre helyezzük. Nem olcsó, de megfizethető tisztességes áron! Autód lehet egy komoly befektetés is az életedben, ezért válasz egy olyan javítást, ami garantálja, hogy értéke javítás után is a legmagasabb szinten maradhasson.

Nézzük, mi mindennek is kell megtörténnie az autófényezés kapcsán, hogy a végeredménnyel Te ne csak a gépkocsi átvételekor, hanem évek múlva is elégedett lehess?

1. Kiváló karosszéria munka
A sérült rész ki kell egyengetni. Amennyiben ez a munka nem megfelelően van elvégezve, az autófényezésnél vastagon kell kittelni a felületre. Ez a későbbiekben (1-2 év múlva) minőségi problémákat okozhat az autófényezésén. Az így lefestett felületen lehet látni később karcokat, leszívódásokat. A nem szakszerűen javított részen az is előfordulhat, hogy a rezgések következtében leválik a felületről a festék a kittel együtt.

Természetesen ezek a problémák jóval a jogszabály által előírt 6 hónap garancia után fognak meglátszani, így nem igazán lesz lehetőséged a garancia érvényesítésére az adott javítóval szemben.

2. Megfelelő előkészítés
Fontos, hogy a lemezfelület a megfelelő alapozó réteget a megfelelő időben kapja meg, mielőtt a korrózióképződés elindulhatna. Ez az egyik legfontosabb lépés az autófényezésben, hiszen erre az alapozó rétegre épül fel az egész festékbevonat. Amennyiben olcsó terméket használnak erre a célra, nem lesz megfelelő a tapadás karosszéria elemhez.

3. Türelem
Mielőtt a hő kamrás fényezőfülkébe lefestenénk autódat, alapos vizsgálaton esik át a fényezendő felület. Ilyenkor már nagyon finom csiszoló anyaggal dolgozunk, hogy a lefényezett autódon a legkisebb fénytörések se látszódjanak meg. Csak a tökéletesen előkészített felületre visszük fel a gyári minőséggel megegyező festékbevonatot.

Ha az autófényezés kapcsán nem vagyunk elég aprólékosak, nem nézzük át a festendő felületet centiről centire, előfordulhat, hogy a festék alatt hibák maradnak. Ezeket már nem lehet javítani, csak újabb autófényezési munkával, ami miatt Neked további napokra kell nélkülöznöd autódat.

4. Javítási technológia betartása
A munka folyamán több rétegben kerülnek fel különböző vegyi anyagok és ezek száradás után, rétegenként kerülnek megmunkálásra. Minden rétegnek biztosítani kell a gyártó által előírt megfelelő száradási időt.

Ezért kérjük, fogadd el véleményünket és ne sürgess!

Adj időt, hogy kiváló minőségű autófényezést végezhessünk, így később sem lesz látható a kijavított sérülést autódon.

Árajánlat kérése:

Keresd meg szervizünket személyesen (autóddal), hogy a legoptimálisabb árajánlatot adhassuk neked. Karosszériajavításra és autófényezésre telefonon és e-mailben nem tudunk adni még megközelítőleges árat sem (orvosi vizsgálat nélkül sem javasolnak gyógyszert). Köszönjük megértésedet.

A Hétvezér Karosszéria Javító és Autófényező Centrumban autód értékének és igényednek megfelelő minőségű autófényezésből választhatsz.

Fiatal autókra gyárival megegyező minőséget megfizethető áron, vagy kicsit korosabb járműveknek olcsóbb, de szakszerű javítást garanciával.

*A nem gyári, más által javított részekhez nem garantáljuk a színpontosságot, de erre is van javaslatunk!